Three-room apartment with a concrete wall, Bratislava, Slovakia

Pleasant three bedroom apartment is located on a hill overlooking the city. Clean lines, natural colors and wall art create original and unique feeling. We increased the value of the apartment with logical layout and plenty of storage space.

Basic data

NameThree-room apartment with a concrete wall

LocationNové Mesto, Bratislava, Slovakia

Type of the projectProject of completed interior into yet unrealized space (Interior study, realization drawings of construction’s modifications, realization drawings of tiles covering areas and bathrooms, design of electric installations and lighting arrangement, drawings of atypical furniture and selection of standardized furniture).

Status of the projectrealization

Clientsúkromný

Planning and realizationRULES, s.r.o.

Dates

Period of project03/2013 - 05/2013 (2 months)

Period of realization07/2013 - 02/2014 (7 months)

Prices

Interior design1.500 €

Statistics

Area (without balcony)77 m²

Area of balconies, loggias, terraces14,8 m²

Number of bedrooms3

Interior elements

LampsDiesel Foscarini

Other information

PhotosDano Veselský